One shot med MK - min erfaring og mening | Willowlounge.dk

One shot hver dag – det skulle være så sundt

shot, mk, olie, aronia, sund, adr, føj, sundhed
Forleden skrev jeg om mit seneste køb af MK olie og aronia. Jeg vil her skrive min mening og erfaring af sådan et one shot – so far…

Dag 1: Pakken ankom og jeg tog hul på den med det samme. Jeg var ivrig for at komme igang, så jeg åbnede flaskerne med det samme og duftede til dem. Jeg har ALTID hadet duften og smagen af aronia, så jeg frygtede det værste. Indholdet i begge flasker var lune, og ikke køleskabskolde som anbefalet, men jeg forsøgte alligevel med et shot. Jeg tænkte, at jeg var snu og starte med det værste først – så var det ligesom overstået…

Jeg hældte 1 spsk. aronia op i et lille glas og drak det. Det smagte overhovedet ikke skidt – det var som om, at æblesmagen overdøvede aroniasmagen. Skønt! Nu videre til olien. Jeg hældte 1 spsk. olie op og drak det. Og kastede næsten op! Fy-for-den-lede!!! Adr! Det er noget af det mest ulækre, jeg nogensinde har budt mig selv. “Adr! jeg gør det ikke igen”, tænkte jeg…

Dag 2: Olien var nu blevet kold af at have stået i køleskabet hele natten. Godt så! Jeg hældte 2 spsk. olie og 2 spsk. aronia op i et glas, for jeg havde efter min iver i går læst, at de skal blandes og gurgles, inden det drikkes.

Jeg hældte 4 spsk., i ét shot, ind i munden og kastede næsten op – igen! Min mund er meget lille, og jeg kunne næsten ikke have det hele i en mundfuld. Og tanken om at skulle gøre det TO GANGE, fik mig til at hælde det hele ind på én gang. Fy-for-den-lede!! Adr!! Det var aaaalt for stor en mundfuld, så jeg besluttede mig for kun at tage 1 spsk. af hver fremover.

Dag 3: 1 spsk. olie+1 spsk. aronia. Ind i munden, gurgle og så ned. Føj – det smager stadig ikke godt. Jeg kan ikke lade være med at lave grimasser, men ned skal det… Der kom lidt olie på mine læber, og det var en grim oplevelse at slikke det af. Hvis det kommer på læberne igen, så tørrer jeg med papir!

Dag 4: 1 spsk. olie+1 spsk. aronia – ingen problem, sålænge jeg husker at gurgle. Ned med skidtet og så videre i dagens program! Et par olie-bøvser på vejen, som smagte forfærdeligt (!), men jeg tror på, at det er godt for mig.

Dag 5: 1 spsk. af hver – gurgle og så ned. Ingen problemer 😉 Dog med nogle olie-bøvser i løbet af formiddagen…

Dag 6: igen tog jeg 1 spsk. af hver = 1 shot. Ind i munden med det, gurgle det og synk. Jeg skærer grimasser og siger føj, men det er ikke slemt mere. Ikke sammenlignet med dag 1 og 2! Pt. ingen oliebøvser, men det er jo også stadig formiddag! Jeg tror, jeg vil doble dosisen fra i morgen – altså over to omgange. Jeg tror, jeg er klar…

Jeg har i meget lang tid døjet med at vågne om natten, med stærke smerter i knæene. Mine knæ er kolde og jeg kan næsten ikke rette dem ud. Jeg tror, det er en bivirkning fra da jeg brækkede benet, men er ikke sikker. For det lyder da skørt, at et brækket skinneben kan give smerter i BEGGE knæ… Jeg håber, at olien her er med til at gøre smerten mindre.

Pt. kan jeg ikke mærke den store forskel, hverken på hud, hår, knæsmerter eller andet. Men jeg tager jo også kun halvdelen af det anbefalede, så det går sikkert også længere tid, inden jeg kan mærke noget dér. Meeen… med hensyn til sukkertrangen, så synes jeg faktisk, at jeg hér kan mærke forskel. Det er måske en blanding af, at nu har jeg købt disse dyre produkter, og at jeg gerne vil tabe mig. Så viljen (og troen) har selvfølgelig også en betydning 😉

Jeg er nysgerrig efter at høre din mening om olien og aroniaen – hvis du vel at mærke har nogen!?

Kærlig hilsen Katrine