Vera 5 år | Willowlounge.dk

Vera 5 år

Vera er blevet 5 år. Jeg forstår det næsten ikke. Tænk sig, at det allerede er 5 år siden!?! Hun har glædet sig som en lille baby (haha, bemærk ordspillet…), og vi har talt ned til den store dag.

Hun har faktisk talt ned i rigtig mange dage, og det var lidt svært at falde i søvn aftenen inden. Det blev heldigvis ikke alt for sent, og hun sov godt hele natten.

Laura, Kenneth og jeg vækkede hende med sang, flag og gaver om morgenen, og efter morgenmaden gik vi igang med at gøre klar til, at børnehaven skulle komme på besøg og fejre Vera.

Vera 5 år, fødselsdag, hurra,

Du får lige en masse billeder fra dagen. Jeg uddyber ikke yderligere, men giver dig mulighed for at nærstudere dem uden mine kommentarer 😉

Vera 5 år, fødselsdag, hurra,  Vera 5 år, fødselsdag, hurra, Vera 5 år, fødselsdag, hurra, Vera 5 år, fødselsdag, hurra, Vera 5 år, fødselsdag, hurra,Vera 5 år, fødselsdag, hurra,Vera 5 år, fødselsdag, hurra, Vera 5 år, fødselsdag, hurra, Vera 5 år, fødselsdag, hurra,

Vera havde den bedste dag nogensinde – som hun selv udtrykte det. Jeg synes, det ses tydeligt på billederne. Synes du ikk?!

I morgen er det Lauras fødselsdag, og jeg skal lige om lidt i gang med at pakke gaverne ind.

Vi fejrer det med en tur i Fårup Sommerland – lige efter Lauras ønske!

God søndag aften til dig og dine.

Kærlig hilsen Katrine

Pin It on Pinterest