Avokadoplante in the making | Willowlounge.dk

Avokadoplante in the making

Jeg blev inspireret af hende her til at lave min egen avokadoplante, eller avokadotræ, som det også hedder. Så her følger min udgave af en DIY-avokadoplante!

avokado, avokadoplanteavokado, avokadoplante

Jeg har blot taget stenen ud af en avokado, vasket den ren og taget den brune skal af. Dette gjorde jeg forsigtigt med en lille køkkenkniv, hvorefter jeg fandt ud, hvad der er top, og hvad der er bund. Bunden er den med den bredeste ende 😉

Forsigtigt satte jeg fire tandstikkere i stenen – lidt højt oppe. Tandstikkerne skal ikke ret langt ind, for så kan du komme til at ødelægge den. Du kan se, hvordan jeg har gjort det på det første billede. På denne måde kan stenen nemlig hænge på kanten af et glas og samtidig være i vand. Den skal være i rigeligt med vand hele tiden, og bunden skal være nede i vandet.

Stil avokadostenen solrigt, og sørg for at skifte vand en gang om ugen. Pas på eventuelle rødder, for de er meget sarte og kan nemt knække af. Når stenen er begyndt at skyde, kan den plantes over i en potte med muld.

Jeg skal nok komme med en opdatering, når der er gået noget tid med min plante. Den har endnu ikke skudt hverken rødder eller top. Jeg håber, jeg lykkes med den! Det kunne være sjovt at have fremstillet sin helt egen plante.

Har du prøvet at lave en avokadoplante selv?

Kærlig hilsen Katrine

Pin It on Pinterest