Se min avokadoplante | Willowlounge.dk

Se min avokadoplante

Min avokadoplante er ved at blive stor og stærk. Hvis du lige vil se, hvordan den så ud tilbage i november måned, så klik her. Det har godt nok taget lang tid om at komme hertil, og den er faktisk ikke så stor endnu. MEN der er da sket noget siden sidst. Synes du ikk?!

avokadoplante, diy, plante, grønt, grønne fingre avokadoplante, diy, plante, grønt, grønne fingre avokadoplante, diy, plante, grønt, grønne fingre

Dét, der lykkedes for mig, for at få den til at vokse var, at jeg skar “knoppen” af, som stenen har i bunden. Efter få dage begyndte den at slå rødder samtidig med, at den sprækkede i toppen. Det var som om, den delte sig – og ud af denne deling kom rødderne frem.

Det var ikke store eller stærke rødder, og de var ikke lange, men jeg var ligeglad. Jeg kunne ikke vente længere, så jeg hentede en potteskjuler, fyldte lidt leca-kugler og pottemuld i og forsigtigt gemte jeg stenen i midten af potten. Jeg sørgede for, at toppen stak op, således stenen fik rigeligt med luft – og så jeg kunne holde øje med, at der voksede en grøn plante op. OG DET GJORDE DER!!! Juhuu 😀

Potten har stået i mit stuevindue, hvor der ikke er direkte sol, men masser af lys fra solen (når den da ellers skinner…) Jeg har sørget for at vande den jævnligt, og den vokser lystigt. Jeg har planer om at give den en lille pind, som den kan støtte sig op ad, når den bliver lidt længere. Lige nu hænger den lidt med mulen (læs: toppen), men jeg er sikker på, at den nok skal vokse sig stor og stærk.

Har du givet dig i kast med en gør-det-selv plante?

Kærlig hilsen Katrine

Pin It on Pinterest