Opfølgning på avokadoplanten | Willowlounge.dk

Opfølgning på avokadoplanten

For cirka en måned siden skrev jeg om en DIY-avokadoplante. Nu kommer der en opfølgning på udviklingen af den.

Lige siden, jeg “startede den op”, har den stået i mit køkkenvindue og fået frisk vand mindst én gang om ugen. Som du måske kan fornemme på billederne, så er der ikke sket ret meget med den.

avokadoplante, diy, gør det selv, gør-det-selv, sten, plante, opfølgning

avokadoplante, diy, gør det selv, gør-det-selv, sten, plante, opfølgning

Den er blevet en smule mere sort i toppen af stenen. Men det er stort set også det… 🙁

I mellemtiden læste jeg et indlæg på Bo Bedres hjemmeside, hvor de har lavet en meget nem og enkel gør-det-selv på en avokadoplante. Læs eventuelt med her: “Sådan dyrker du selv avocado”. De skriver blandt andet, at glasset skal placeres et varmt sted, for eksempel i et vindue over en radiator, og den vil i løbet af 2-6 uger slå rødder. Der er gået omkring 4 uger med min, og der er INTET sket. Mystisk!

Det kan være, jeg skal prøve at flytte den til et vindue, hvor der er en radiator under. Det har jeg ikke i køkkenet. Jeg må se, om det hjælper på udviklingen af den 😉

Har du gang i din egen plante? Eller har du erfaring med sådan en opstart?

Kærlig hilsen Katrine

Pin It on Pinterest