(endnu en) Sticker til Mac | Willowlounge.dk

Sticker til Macbook

Endnu en sticker til mac!

Jeg har allerede vist dig den ene sticker, og her kommer den anden.

Jeg havde lovede jo at vende tilbage med billeder af nummer to, så her kommer den. Hvis du ikke allerede har set min havfrue, så klik lige her.

huset, balloner, mac, stickers, sticker, klistermærke huset, balloner, mac, stickers, sticker, klistermærke

Denne sticker er inspireret af filmen “Up”, og jeg synes, den er mega-sød! Både filmen og klistermærket 🙂

Jeg har monteret den på Kenneths Macbook Pro, og den passer perfekt dertil. Den var dog lidt svær at få til at sidde rigtigt, på grund af snorene. De er noget mere skrøbelige i det end resten af klistermærket. De sidder fast nu, og vi nyder synet af den.

Jeg har fået mange positive kommentarer på Ariel, som sidder på min mac. Både af familie, kollegaer og elever.

Jeg er glad for, at andre også kan lide den!

Jeg har søgt nettet tynd efter at finde den helt rigtige sticker til min fremtidige nye mac, men jeg synes, det er SÅ svært at vælge!! Måske jeg bare skal bestille en hel masse forskellige hjem, og så kan jeg sælge dem, jeg ikke selv skal bruge?!

Kunne du måske være interesseret i at købe sådan en sticker? Der fåes så mange forskellige, og de kan passe til alle slags bærbare. Nogle er specielt til mac, hvor det passer med æblet i midten. Andre skal monteres længere væk fra centrum og skal derfor nødvendigvis ikke passe til en mac.

Lad mig endelig høre fra dig – enten her eller i en mail. De koster omkring kr. 100,- pr. stk.

Rigtig god weekend!

Kærlig hilsen Katrine

Pin It on Pinterest