Første indkøb til pigernes fødselsdage | Willowlounge.dk

Balloner til deres fødselsdage

ballon, ballonner, fødselsdag, piger, gave, festballon, ballonner, fødselsdag, piger, gave, fest

Selvom Laura og Veras fødselsdage først ligger i juni måned, så har jeg allerede købt noget dertil. Som jeg skrev om i februar måned, så kom der mere med i pakken fra Sirlig. Jeg er tilmeldt hendes nyhedsbrev, og hun fristede med store – kæmpestore – balloner. Jeg må indrømme, at jeg er fascineret af balloner med helium i, og jeg ved, at begge piger også er det.

Derfor bestilte jeg to balloner til hver deres fødselsdag. Èn med tallet 4 til Vera og én med tallet 9 til Laura. Tænk sig, at de allerede bliver 4 og 9 år!!

Sammen med ballonerne bestilte jeg også en flaske helium, hvortil der er instruktioner om, hvordan ballonerne skal pustes op. Der står også, at man ikke må indtage helium. Øv, *fnis*… Arhg, et enkelt pust skader vel ikke. Jeg har som 20-årig prøvet det med en enkelt ballon, sammen med en god veninde, og det var SÅ sjovt! Mon ikke, vi kan få nogle gode grin over at prøve det?! 

Ballonerne er 86 cm i højden. 86!! Det bliver så fedt at se sådan en størrelse ved siden af pigerne. Jeg glæder mig til at se, hvordan de reagerer på dem. Jeg håber, de bliver glade, og jeg håber, det bliver nogle sjove fødselsdage

Kærlig hilsen Katrine

GemGem

Pin It on Pinterest