Mine fem favorit-plugins til bloggen

plugins, wp-blog, blog, wp,

Jeg bruger – og har brugt – mange forskellige plugins til bloggen. Nogle er jeg meget glad for, andre bemærker jeg slet ikke.

Jeg vil i dag fremhæve nogle af mine favoritter, som måske også kan blive din favorit?!

Jeg skal huske at fremhæve, at alle plugins er tilpasset wordpress, som jeg selv bruger.

1. Visitors Traffic

Jeg har hentet denne i gratis-udgaven, men jeg overvejer seriøst at betale for den. Jeg er VILD med at se, hvor mange besøg jeg har hver dag – og jeg kan ikke få det hele med i gratis-udgaven. Sådan er det jo ofte, og indtil videre klarer jeg mig meget godt med denne.

visitors, traffic, favorit

Billedet herover er fra WordPress’ side. Du kan læse mere om det her.

2. Broken Link Checker

Jeg har hentet Broken Link Checker, som dagligt tjekker, om jeg har et dødt link i ét af mine indlæg. Det er SÅ smart, for jeg tjekker det jo ikke selv.

Og kender du ikke det, at du finder en interessant artikel, og så er der et (vigtigt) link, der ikke virker?! Det skulle helst ikke komme til at ske på min blog. plugins Herover kan du se et screendump fra min admin-side. Sådan ser jeg det, når jeg er logget ind.

3. Yoast SEO

Yoast SEO er selvfølgelig også med på min favorit-liste! Og jeg skriver selvfølgelig, for SEO – søgemaskineoptimering – er det nye sort for alle bloggere!

Kort fortalt, så fortæller den mig, hvad jeg skal huske for at komme højere op på google-søgningerne. Her finder du en god video, der kan guide dig langt bedre, end jeg kan beskrive det her 😉

plugin, yoast, seo, søgemaskineoptimering

Et screendump fra dette indlæg. Yoast fortæller mig, om jeg er på rette vej!

4. Visual Recipe Index
plugins

Dette plugin har hjulpet mig til at lave det fine index over opskrifterne. Det kan være lidt besværligt at få til at køre – og billederne på index’et hopper lidt, nogle gange. Det er dog pt. det bedste index-plugin, jeg har mødt.

Og nu til min sidste favorit i dag:

5. Instagram Feed

Uh, jeg har prøvet mange udgaver af et plugin, der skulle vise Instagram-billeder på bloggen. Der er virkelig mange dårlige imellem, og denne synes jeg er den nemmeste og BEDSTE!instagram, feed, plugin, favorit instagram, feed, plugin, favorit

Den hedder Instagram Feed, og linket til den er lige her 😀

Senest har jeg ændret i mit, således jeg får en lyserød baggrund. Det synes jeg, passer godt til bloggens udseende 😉

TIP: Jeg bruger youtube til at finde små – og gerne korte – præsentationer til, hvordan man bedst muligt sætter disse plugins up. Det giver mig visuelt en god beskrivelse, samtidig med, at afsenderen fortæller, hvordan det skal gøres. Så kan jeg pause undervejs og prøve mig frem på min egen side. SMART!! 😀

Nå, men jeg håber, mit indlæg har hjulpet dig en lille smule. Eller måske har gjort dig nysgerrig til at prøve selv?

Jeg håber, du kan bruge det!

Kærlig hilsen Katrine

Pin It on Pinterest