Vi er lidt bagud - herhjemme er det kun d. 2. december | Willowlounge.dk

Vi er lidt bagud – er du?

Lyset viser d. 2. december, men det er jo d. 4. Vi er bagud, men pyt med det. Det er hyggeligt at have lys tændt, både morgen og aften.

Jeg er også bagud, når vi taler om gaver. Jeg har kun købt tre, og jeg skal købe M A N G E…

Heldigvis er jeg god til at shoppe på nettet, og jeg satser stort på at gøre det i løbet af de næste mange dage!

datolys, dato, kalenderlys, kalender, bagud,

Jeg har lavet en lille stilleben med kalenderlyset. Selvom jeg er bagud med at brænde det ned, så står det så fint på en lille skiferplade sammen med min gyldne ananas og et lysegrønt juletræ, der er smurt ind i glimmer. Hvis du ikke ved det, så elsker jeg glimmer! 😉

Bagved har jeg stillet en lille sukkertop i en lysestage fra Søstrene Grene. Jeg synes, det ser fint og enkelt ud – og dét kan jeg godt lide!

Noget andet, jeg også er bagud med, er at få styr på detaljerne til juleaften. De andre år, hvor vi har holdt det hjemme, så har jeg på denne dato allerede lavet to-do-lister og klargjort årets gastrik, som er min Meyers hemmelige ingrediens i den brune sovs.

Nå, men heldigvis er der lang tid til juleaften. Vi tæller dagene herhjemme, og vi glæder os. Jeg er sikker på, jeg nok skal nå det hele! Jeg vil ikke stresse over det, og jeg vil bede om hjælp, hvis der er noget, jeg ikke kan overskue. Stol på det 🙂

Rigtig god fredag aften – og god weekend!

Kærlig hilsen Katrine

Pin It on Pinterest