Fredag spiste vi pandekager | Willowlounge.dk

Nemme pandekager, der smager VILDT godt

I fredags lavede jeg pandekager til pigerne og jeg. Kenneth var på fotojob, og pigerne legede rigtigt godt sammen med ALT det Barbie, som vi ejer (og det er ikke så lidt…) Så jeg gav mig i kast i køkkenet. Med succes, heldigvis!

opskrift, lækre, selvforkælelse pandekager, opskrift, lækre, selvforkælelse pandekager, opskrift, lækre, selvforkælelsepandekager, opskrift, lækre, selvforkælelseJeg brugte denne opskrift, og jeg fik 11 pandekager ud af den. Ikke så mange, som jeg håbede på, så næste gang laver jeg HELT KLART dobbelt-op på portionen! Det kunne vi nemt have spist.

Min mor og storebror kiggede forbi på det helt rigtige tidspunkt – og fik også stor glæde af min køkkentjans 🙂

Velbekomme!

Pin It on Pinterest