I aften går det løs | Willowlounge.dk

I aften går det løs – og jeg glæder mig HELT vildt!

Vi har afleveret pigerne i henholdsvis børnehave og skole, og vi er på vej til Herning. Vi skal spise tidlig aftensmad i Herning city, sammen med min storebror, hans kæreste, vores faste Madonna-koncertbuddy Sylvester og hans kæreste, inden turen går til Jyske Bank Boxen. Vi har planer om den bedste eftermiddag og aften, kan du nok fornemme.

Billetterne er købt for længe siden, og jeg har glædet mig lige siden. Det har jeg (vist også) skrevet om, *fnis* I øvrigt, så har vi ståpladser. Det er det grønne område, hvis du skulle være i tvivl…

Madonna, boxen, jyske-bank, jyske, bank, herning, musik, idol

Jeg glæder mig

…til at blive provokeret, imponeret og overrasket. Dét er hun nemlig en sand mester til. Hun laver fede shows, geniale danseserier, og hun har de dygtigste folk omkring sig. Både dansere og sangere! Og så har jeg hørt at lyden i Boxen skulle være helt fantastisk.

Jeg er overbevist om, at det bliver godt! Mega godt!! Og jeg er sikker på, jeg ikke bliver skuffet 😀

God mandag til dig og dine. Jeg skal gøre mit bedste til, at min bliver fantastisk og helt igennem uforglemmelig!

Kærlig hilsen Katrine

Pin It on Pinterest