Uundværlige websider til bloggeren

plugins, wp-blog, blog, wp, widget, widgets, back up, sådan, how to, rich pin, pinterest, blogger, uundværlige, websider, blogger

Der findes et hav af gode websider, det ved vi alle! Der findes også mange dårlige, men det vil jeg ikke komme ind på.

I stedet for vil jeg fremhæve tre uundværlige websider, som er super gode for dig, der er blogger. Det kan være, du allerede kender dem. Det kan også være, du ikke gør. Læs med!

websider, blogger, blogging, bloglovin, facebook, pinterest, uundværlige

Pinterest

Pinterest er og bliver min absolutte favorit-inspirationsside! Jeg elsker, at jeg kan finde alt dér, og at det er visuelt!

Rigtig mange bloggere bruger Pinterest til inspiration, men også til at komme ud til flere læsere. Jeg har selv lavet flere boards på min Pinterestside, og du er velkommen til at følge med derovre.

websider, blogger, blogging, bloglovin, facebook, pinterest, uundværlige

Bloglovin’

Bloglovin’ er både en app og en webside. Jeg har installeret app’en på min telefon og jeg har bookmarket websiden på min mac. Jeg bruger den (næsten) hver dag, og på denne webside kan jeg samle alle de blogs, jeg følger.

Det er nemt at læse alle indlæg fra andre bloggere, og jeg kan også kommentere lige så meget, jeg har lyst til. På den måde har jeg styr på, hvilke indlæg, jeg har læst og hvilke, jeg mangler at læse. Jeg kan endda gemme indlæg og vende tilbage til dem, hvis jeg finder det relevant 😉

I love it!

websider, blogger, blogging, bloglovin, facebook, pinterest, uundværlige

E.ggTimer

Når jeg nu bruger min tid på Pinterest, Facebook eller lignende sider, så flyver tiden ofte fra mig. Kender du det, at man bare lige skal kigge lidt – og pludselig er der gået en halv time?

E.ggTimer er en side, hvor du kan stille æggeuret på den tid, du har givet dig selv lov til at lave noget andet end fx at arbejde. Jeg bruger den ofte, når jeg går lidt kold i det, jeg sidder med herhjemme og gerne vil lave overspringshandlinger. For at tiden ikke skal løbe fra mig, så stiller jeg uret på de antal minutter, så jeg ikke glemmer tid og sted. Den ringer nemlig ligesom et almindeligt æggeur – bare jeg har det her på computeren! S M A R T!! Og nærmest uundværligt 🙂

Kender du nogle uundværlige websider, som jeg ikke har nævnt her? Har du en favorit-side, som du tjekker hver eneste dag? Jeg vil rigtig gerne høre fra dig, så tøv ikke med at skrive til mig!

Kærlig hilsen Katrine

Pin It on Pinterest