Julesweater – jeg har lige bestilt den her

Julesweater – jeg har lige bestilt den her

Årets julesweater

Se lige denne fede julesweater. Jeg har lige bestilt den til Kenneth – og jeg er sikker på, at han kommer til at elske den!

julesweater

 

Jeg må lige nærstudere siden lidt mere og se, om jeg ikke kan finde en model til pigerne og én til mig også ?

 

Hav en skøn dag!

Kærlig hilsen Katrine

Tæppe fra Ellos

Tæppe fra Ellos

Fladvævet gråt tæppe til stuen

Her kommer det vildeste reklameindlæg fra mig. Og det er med stor iver, jeg skriver indlægget, for jeg håber inderligt, at “nogen” bestiller det til mig ?

tæppe fra ellos

Jeg er SÅ vild med det her tæppe fra Ellos. Prøv lige at se, hvor smukt det er. Det har den helt rigtige grå farve, det er en smule blank i overfladen og så er det fladt. Ikke langhåret, så Molly begynder at tygge i det eller spise det, men lige tilpas glatvævet til, at det er lunt og blødt for fødderne OG smukt at se på!

 

tæppe fra Ellos

 

Tæppet er PERFEKT ind til stuen, hvor det skal ligge lidt ind under sofaen og med vores smukke sofabord ovenpå. Aj, som jeg er ramt! ❤️

Tæppe fra Ellos

 

Lige nu – i skrivende stund – er der 25% rabat på det. Og selvom tæppet er pænt dyrt, så er jeg overbevist om, at det skal hjem til mig at bo.

 

Hvad siger du? Er det ikke smukt?

 

Kærlig hilsen Katrine

 

Ps. Se også dette indlæg for andre lækre indkøb, jeg drømmer om

Se mit nye cover til iPhone

Se mit nye cover til iPhone

Se mit nye iPhone cover

[indeholder reklamelinks]

Jeg har fået nyt cover på min mobil og det har Laura også.

Se mit nye cover til iPhone

 

GoCustomized kontaktede mig for at lave et samarbejde, og jeg takkede ja med det samme. Jeg havde nemlig i noget tid gået og sukket lidt efter et nyt cover, da mit nuværende var blevet lidt slidt på siderne.

Kender du til “loven om tiltrækning”?
I korte træk handler loven om tiltrækning om, at det du positivt sender ud i universet kommer positivt tilbage til dig. Jeg siger ofte højt, når jeg skal parkere et sted inde i nye, at “der er en parkeringsplads til mig, når jeg kommer derind” (for vi ved jo alle, hvor svært det nogle gange kan være at få en god parkeringsplads lige i nærheden af dér, hvor man skal være). Og når jeg husker at sige det højt, så ER der en plads til mig. Det er så vanvittigt, men ikke desto mindre sandt.

Jeg har i noget tid efterhånden praktiseret det med stor succes. Og i dette tilfælde giver jeg loven om tiltrækning skylden for, at Thomas fra GoCustomized mailede til mig ?

 

GoCustomized er “et start-up som specialiserer sig i personliggjorte tablet- og mobilcovers og diverse tilbehør. Man kan designe sine helt egne mobil- og tabletcovers ved hjælp af vores super smarte designværktøj. Oftes indeholder designs et af sine egne billeder, noget grafik/mønster, firmalogoer eller anden tekst og citater. Derefter printer vi dette design på det valgte produkt.

Det er den perfekte måde hvorpå man kan indfange og genbesøge nogle af ens mest værdifulde minder, eventyr med vennerne eller vise logoet på ens blog”.

 

iPhone cover til Laura og mig

Jeg blev overbevist med det samme, og Laura og jeg gik i gang med at designe et cover med eget billede. Via deres side sad vi på skift og fandt frem til, hvad vi hver især kunne lide. Vi har begge to iPhones, så vi klikkede os frem til at designe vores eget cover til iPhone.

Jeg havde besluttet mig for at lave et cover, der kunne præsentere og reklamere for min forretning. Så baggrunden skulle selvfølgelig være min lilla farve og med mit logo.Se mit nye cover til iPhone

Nu, hvor jeg har coveret i hånden, så synes jeg faktisk, jeg har fået for meget tekst på.

Tanken om, at telefonen kunne ligge og reklamere for mig var god, men det fungerer ikke helt som jeg havde tænkt. Desværre.

Se mit nye cover til iPhone

 

Lauras cover med fin tekst og billede

Lauras cover, derimod, er blevet MEGA godt!

Se mit nye cover til iPhone

Se mit nye cover til iPhone

Er det ikke flot?

Jeg er vild med, at det er så enkelt – og så er jeg jo også lidt en sucker for jul ? Laura er også vildt glad for det.

 

Se mit nye cover til iPhone

 

Hvordan ser dit cover til mobilen ud? Har du et standard et? Og hvor tit mon du skifter?

Dét er jeg lidt nysgerrig på – og hvis du har lyst til at dele, så er jeg klar til at læse dit svar ?

Kærlig hilsen Katrine

 

Ps. Læs også gerne om, hvordan jeg hver måned forkæler mig selv med en Goodiebox

Find dine værdier – så du ved, hvad du skal fokusere på i dit liv

Find dine værdier – så du ved, hvad du skal fokusere på i dit liv

Find dine værdier – så du ved, hvad du skal fokusere på i dit liv

Har du styr på dine værdier? Kan du lyn-hurtigt nævne din top 3?

Enten lever du efter dine egne værdier eller også lever du efter andres

Hvad vil du helst? Leve efter dine egne eller efter andres?

Jeg er IKKE i tvivl. Mere. Det har jeg været. Men ikke mere!

værdier, find dine værdier

Hvis du er i tvivl om, hvad dine værdier er, kommer du nemt til at følge andres. Det betyder, at du nemt falder i hamster-hjulet og bare gør det, som andre synes er vigtigt. Du mærker ikke efter og finder ikke ud af, hvad DU gerne vil, hvad DU mener er essentielt og hvad du vil leve efter.

Værdier er følelsesmæssige tilstande, for eksempel frihed, omsorg, fællesskab. Værdier er ikke penge eller materielle ting, selvom disse også kan være vigtige i dit liv. Penge kan for eksempel være midlet til at nå dine værdier. Eksempel: Når jeg får penge, kan jeg føle mig fri, anerkendt osv.

Værdier

Værdier kan være sådan en “fluffy” ting, men når først du finder ind til dine kerneværdier og værdier, så er det ikke længere “fluffy”. Det lover jeg dig!

Hvordan finder du så ind til dine værdier?

Der findes rigtig mange måder at finde frem til dine værdier. Det er (muligvis) ikke noget, du finder i løbet af en time. Jeg anbefaler dig at følge nedenstående. Det virker for mig. Jeg gør det en til to gange om året – for jeg flytter mig jo hele tiden, og jeg udvikler mig.

Herunder har jeg listet en lang række værdier. Ikke alle, men mange.

 1. Du skal udvælge 8 af dem, der er allermest vigtige for dig. Hvis du synes, der mangler nogen værdier, så tilføj dem på din egen liste
 2. Dernæst skal du prioritere dem fra 1 til 8, det vil sige, bestemme hvad der er allermest vigtigt for dig og derefter næst mest vigtig osv.
Accept Entusiame Harmoni Morskab Succes Tolerance
Velstand Ambitiøs Fokus Anerkendelse Balance Beslutsomhed
Forandringer Intimitet Kontrol Forståelse Kærlighed Oplevelser
Handlekraft Disciplin Energisk Humor Frihed Fred
Nysgerrighed Nærhed Mangfoldighed Mod Ordentlighed Ro
Sikkerhed Retfærdighed Spontanitet Spænding Sundhed Troskab
Venskab Support Tryghed Visdom Sympati Trivsel
Værdighed Loyalitet Overraskelse Taknemmelighed Ydmyghed Tillid
Udfordringer Udvikling Udholdenhed Varme Stolthed Respekt
Autencitet Kreativitet Fleksibilitet Kvalitet

3. Skriv dine værdier ned og prioriter dem bagefter. Hvilke er vigtigst for dig? De skal selvfølgelig stå først

4. Prøv herefter at uddybe dem. Fortolk dem med dine egne ord. Hvad lægger du i ordet? Og hvad betyder det for dig i din hverdag?

Nu, hvor du kender dine værdier og samtidig også prioriteringen af dem, så skal du spørge dig selv; lever du efter dine værdier i dag eller er der ting eller områder, du bør kikke efter i sømmene?

Hvis du skulle følge dine værdier, hvad kunne/skulle du ændre i forhold til den måde du lever i dag?

Hvordan passer dine værdier med jobbet? Og med din fritid?

Tip til at huske dine værdier:

Jeg skriver mine værdier op på en halvstor plakat, som hænger i mit soveværelse. Jeg kigger på dem hver eneste dag. Både morgen og aften.
Det giver mig tryghed (hov, det er vist en værdi for mig!) at have styr på dem, at huske dem og leve efter dem. Og når jeg kan se dem, så ved jeg, at jeg ikke glemmer dem ♡

Hvad gør du, for at leve efter dine værdier?

Kærlig hilsen Katrine

Italiensk hjemmelavet pizzadej

Italiensk hjemmelavet pizzadej

Italiensk hjemmelavet pizzadej

Jeg elsker pizza, og jeg elsker italiens hjemmelavet pizza endnu mere!

Når jeg laver min egen pizzabund er det altid efter denne opskrift, som du får her ?

Ingredienser til 2 pizzabunde:

 • 25 g gær
 • 2 dl lunkent vand
 • 1 tsk sukker
 • 1,5 spsk oliven olie
 • 0,5 tsk salt
 • ca. 300 gram pizzamel, tipo 0

 

Sådan gør du:

Rør gær, sukker og olivenolie ud i vandet. Lad gærblandingen stå lidt. Sigt derefter mel og salt i en anden skål (dette gøres for at gøre dejen let). Arbejd langsomt melblandingen ind i gærblandingen. Da melet suger meget vand til sig, vil jeg anbefale dig at tage 1 dl af gangen og rører det ud i gærblandigen med en gaffel.
Når dejen klistrer for meget fast på gaflen, frigøres melet med fingrene. Når du har ca. 1 dl melblanding tilbage, så pas på med ikke at bruge det hele. Tilføj kun lidt ad gangen. Når dejen er blød og ikke klistrer længere, er den færdig (også selvom, der er mel tilbage)

Del dejen i to lige store boller, pensl med olivenolie og lad dem hæve tildækket (med husholdningsfilm) i mindst en time.

De to portioner dej rulles så tyndt som muligt. Læg de to pizzabunde på hver sin bageplade, tildæk dem med et fugtigt klæde og lad dem efterhæve i ca. 30 minutter.

Tip:

Når jeg ruller pizzadejen ud, gør jeg det altid med olie i stedet for mel. Det gør, at dejen ikke klistrer så meget, og jeg synes, den er meget nemmere at arbejde med.

 

Pynt pizzabundende med dit yndlingsfyld, og bag dem på en brandvarm bageplade eller på en pizzasten, indtil osten er lækker i farven.

pizza, italiensk hjemmelavet pizzadej, pizzabund, opskrift, Italiensk hjemmelavet pizzadej Jeg elsker pizza, og jeg elsker italiensk hjemmelavet pizza endnu mere!

Velbekomme!

 

Kærlig hilsen

Katrine

Røget laksemousse – nem opskrift og VIRKELIG lækker

Røget laksemousse – nem opskrift og VIRKELIG lækker

Røget laksemousse – nem opskrift og VIRKELIG lækker

Jeg er vild med laks, især en varmrøget én af slagsen!

Da jeg var på besøg hos en veninde i Vodskov, havde hun lavet en skøn og overdådig brunch til os. Som altid leverer hun lækker mad og god kaffe. Jeg elsker det ♡

 

Hun havde blandt andet lavet en lækker røget laksemousse, som hun fortalte mig opskriften på. Jeg handlede straks ind til den, og fordi den er så lækker, så deler jeg den også med dig. Og jeg lover dig, den er NEM at lave. Det tager ca. 6 minutter.

 

laksemousse, opskrift, røget laks, laks, frokost, røget laksemousse

 

Ingredienser til røget laksemousse:

 • Varmrøget laks, ca. 120 gram
 • Philadelphia smøreost, ikke light, ca. 2 spsk.
 • Citronsaft
 • Salt og peber
 • evt. hakkede rødløg
 • eller hakkede forårsløg

 

Sådan gør du:

 • Start med at tage laksen af skindet
 • fordel laksen med en gaffel, så der ikke er klumper i
 • tilsæt citronsaft, salt og peber
 • tilsæt smøreost og rør godt rundt
 • tilsæt evt. rødløg eller forårsløg
 • smag til

 

Velbekomme!

 

Jeg spiste den ovenpå en ristet rugbrød. Det smager også lækkert i en wrap, rullet sammen med stænger af rød peber, agurk og gulerødder.

laksemousse, opskrift, røget laks, laks, frokost, røget laksemousse

laksemousse, opskrift, røget laks, laks, frokost, røget laksemousse

Uhm, jeg bliver da helt sulten af at sidde og skrive ??

 

Kærlig hilsen

Katrine

 

PS. Se også mine andre frokostopskrifter lige her

Disneyland – jeg drømmer bare…

Disneyland – jeg drømmer bare…

Disneyland – jeg drømmer bare…

[indeholder reklame]

Se lige tilbuddet her ??

At komme til Disneyland ville være det fedeste!

Så nu er jeg begyndt at undersøge og drømme lidt. Hvis du har noget at byde ind med her – så skriv, for pokker ?

Jeg kigger blandt andet hos DTF-travel. De har et specialtilbud lige nu, som jeg gerne vil dykke lidt mere ned i.

 

Mere siger jeg ikke lige nu. Måske senere, når jeg er blevet klogere på afrejsetidspunkt, rejseform, hotel og så videre.

 

Har du været i Disneyland?

 

Kærlig hilsen

Katrine

Shampoo og virkeligt lækkert hår

Shampoo og virkeligt lækkert hår

Shampoo og virkeligt lækkert hår

Indlægget indeholder reklame og jeg reklamerer kun for noget, som jeg selv kan stå inde for. 

Som du måske allerede ved, så elsker jeg hårprodukter!

shampoo og lækkert hår

Jeg er en sucker for drømmen om det lækreste og mest fyldige hår, der falder smukt og har de helt rette krøller eller bølger.

Virkeligheden er den, at jeg har et helt almindeligt nordisk hår, der både kan være glat (når jeg glatter der) og krøllet (når jeg putter tilpas meget hårprodukt i det) ?

Jeg kan dog mærke en stor forskel, når jeg investeret i ordentlige produkter, frem for de billige fra købmanden. Og jeg har lige opdaget en fin shop, som har et fantastisk udvalg af blandt andet shampoo. Alle produkterne er baseret på naturlige ingredienser, og jeg kan i den grad mærke en forskel på mit hår, når jeg vælger shampoo (reklame), der fx ikke er tilsat parabener og andet skidt.

shampoo og lækkert hår
(reklame)

John Masters Organics shampoo

For flere år siden brugte jeg tit John Masters Organics, og jeg skal indrømme, at jeg helt havde glemt mærket. For jeg skifter ofte mærke (i håbet om at få det-der-lækre-og-uimodståelige-hår) ?

Det er et super lækkert mærke, og deres shampoo er lige så lækker.

Kender du mærket?

shampoo og lækkert hår

(reklame)

Denne her kunne jeg godt finde på at købe, selvom jeg ikke skal ud at rejse! (Reklame) Essential Trial set for hair & body. Ja, tak! ?

Jeg synes, det er en fornøjelse at teste, føle, dufte og mærke mange forskellige slags. Derfor tænker jeg, at denne er helt oplagt til det. Og hvis det så bliver godkendt, så kan jeg jo købe det i store flaske.

Hjemmesiden hedder bellabellaccci.dk og deres udvalg er virkeligt fint! Tjek siden ud og lad mig gerne vide, hvad du mener om den.

Skriv i kommentaren med din(e) anbefaling(er) – jeg er nysgerrig på dit favoritprodukt, og om du kender til siden her ☺️

Jeg ønsker dig en skøn og solskinsfyldt dag ☀️

♡ Kærlig hilsen Katrine ♡

Hevi Sugaring – Lækre sommerben uden hår

Hevi Sugaring – Lækre sommerben uden hår

Hevi Sugaring – Lækre sommerben uden hår

Jeg har for længe siden købt Hevi Sugaring, men har først nu fået det afprøvet.

(indeholder reklamelinks – læs om min politik her)

hevi bodysugaring, hårfjerning, nemt, økologisk, næsten smertefrit

Og GID JEG HAVDE PRØVET DET FØR!

Det er mega-nemt, gør kun lidt ondt, og det VIRKER!

HEVI Bodysugaring er skånsom mod huden, fordi den er vandopløseligt, og ikke klæber sig til noget fugtig. Derfor klæber den sig ikke til huden eller de levende hudceller, kun håret og de døde hudceller.

HEVI Bodysugaring er velegnet til alle hud typer og kan endda forbedre eksem og psoriasis ved at fjerne det øverste lag af døde hudceller og derved fremme helingen af huden nedenunder.

Med HEVI Bodysugaring fjernes hårene, til forskel fra almindelig voks, med hårets gro-retning. Dette gør processen knap så smertefuld, giver færre knækkede hår, og vil i sidste ende resultere i et blødere og bedre resultat.

HEVI Bodysugaring fjerner hår ned til 3 mm, samt indgroede hår. Hvis hårene på et område er mere end 1 cm lange, anbefales det, at der bruges en trimmer inden påføring af HeVi sugaring, da sukkermassen kan rive ved påføring – dette er mere smertefuld.
HEVI Bodysugaring er et effektivt hårfjernings produkt, der sikrer, at der kommer nye og bløde hår efter behandling, så man undgår stikken og kløen ved udgroning, samt skægpest.

Startpakke

hevi sugaring, sampak, startpakke, lækre sommerben, hårfjerning,

Jeg købte denne startpakke for lang tid siden – og nu er jeg klar til at købe en ny sugaring. Jeg behøver ikke stripsene og spatel, for de kan genbruges. Så jeg har i dag bestilt den store sugaring (som du kan se på billedet øverst), og så kan jeg være lækker hele sommeren ? ☀️

Yay ♡

Jeg har vedhæftet en lille video herunder, så du kan høre lidt mere om produktet. Det sværeste ved at vokse egne ben er bagsiden (og hvis jeg får varmet voksen for meget – så kan det brænde, men man lærer hurtigt at temperere, synes jeg)

Hav en skøn dag ☀️

Kærlig hilsen Katrine

Kuffert, der nemt kan spottes

Kuffert, der nemt kan spottes

Kuffert, der mega-nemt kan spottes

Indlægget indeholder reklamelinks.

Da vi var på ferie i uge 6 i Malaga, mistede vi den ene kuffert. Det var bare SÅ træls!! Har du prøvet at miste en kuffert? Eller har du prøvet, at den var forsinket? Hvis du har, så ved du, hvor irriterende, det er.

Min Need-To-Have liste har hermed fået tilføjet en kuffert

Vi havde to helt ens sorte kufferter med. Den eneste forskel var, at den ene var monteret med en fin lille lyserød sløjfe på håndtaget. I den ene kuffert havde vi samlet Kenneths og Lauras tøj, og Veras og mit tøj var i den anden. Udover vores tøj, så havde vi selvfølgelig også sko, toiletgrej og bøger med. Og min bullet journal. Når jeg ser tilbage på det, så er det faktisk den, jeg er mest ærgerlig over at have mistet. Jo, og mine smykker, selvfølgelig. For det kan ikke bare sådan erstattes. Det kan bøger, sko og tøj jo nemt, men ikke min bullet journal.

Det var (selvfølgelig) min og Veras kuffert, der blev væk, så vi var på unødvendig og ikke frivillig shoppetur dernede. Og efter vi er kommet hjem, har vi fået erstattet en del af det, vi mistede, men endnu ikke kufferten.

Så i dag har jeg kigget efter en ny kuffert. Og den skal være nem at få øje på. Den skal kunne spottes på lang afstand!

For jeg er overbevist om, at begge kufferter var på båndet, da vi skulle hente dem, men da vi endelig kom ud af flyveren og hen til båndet, så var den ene der kun. Vi så den med den lyserøde sløjfe komme ud af flyveren, og da vi kom hen til båndet, var den væk!

Min jagt i dag går på kufferter, der skiller sig ud fra mængden, og jeg kan ikke helt beslutte mig for, om den skal være grim (som jeg i virkeligheden synes, den orange er) eller om den skal være mere truntet, som den lyserøde er.

Hvilken model/farve kan du lide?

kuffert kuffert kuffert, rejse, kabinekuffert,

kuffert, ferie, rejse,

Den rosa, som er lige herover er faktisk ret lækker. Denne model er “kun” en kabinekuffert, men den fås også i stor model. Og det er den store model, jeg helst vil have.

Faktisk får jeg brug for BÅDE en stor og en lille model. Snart skal jeg nemlig til København med min mor, og dér regner jeg med, at en kabinekuffert er stor nok. Og senere på året skal jeg (forhåbentligt) til New York, og dér skal jeg HELT SIKKERT have den store med.

Hvad er din erfaring med kuffert? Skal den være hard-case og hvilke andre krav har du til den?

Kærlig hilsen Katrine

Lær at lave din egen WordPress hjemmeside

Lær at lave din egen WordPress hjemmeside

Lær at lave din egen WordPress hjemmeside

Som du måske ved, så bygger jeg hjemmesider i WordPress. Det er mit arbejde, og jeg elsker det.

WordPress er et brugervenligt system, som gør den nemt for selv den mest ikke-it-pige at lave hjemmesider og blogs.

Alt, hvad jeg kan med WordPress er selvlært, og jeg kalder mig derfor for autodidakt webdesigner.

(indlægget indeholder reklamelinks)

I dag vil jeg dele et tilbud med dig, som jeg har fundet.
Du kan lære at lave din egen hjemmeside eller blog i WordPress, og det er nemt med denne manual(reklamelink)

Bliv ekspert i WordPress

Manualen koster kr. 199,- og den guider dig igennem det, der er godt at vide, inden du går i gang.

wordpress manual, wordpress manualen

Du får en hel masse sider med masser af helt-almindelige-danske-forklaringer og ikke sådan noget svært kode-sprog ? Lige til at gå til.

Du lærer både, hvordan du starter helt fra nul, hvordan du opretter sider, indlæg og om søgemaskineoptimering.

Jeg reklamerer for WordPress Manualen (reklamelink), fordi jeg synes, det er genialt med sådan en opslagsbog. Hvis jeg selv skulle starte forfra, så vil jeg klart støtte mig op af denne. Men nu er jeg så øvet, at (næsten) alt, hvad der står deri, har jeg styr på ?

[Læs også om mine andre blogtips lige her]

Hvis manualen ikke allerede var skrevet, kunne jeg godt finde på at skrive én selv. Men nu er denne her – og derfor anbefaler jeg den.

Lad mig endelig vide, om du har lyst til at købe den – og hvis du HAR købt den, så skriv til mig og fortæl mig, hvad du synes om den. Dét er jeg meget nysgerrig på at vide!

Jeg ønsker dig en skøn dag – med masser af blå himmel (forhåbentligt) ☀️

Kærlig hilsen

Katrine

Tøjstativ i galvaniseret vandrør

Tøjstativ i galvaniseret vandrør

Galvaniseret vandrør som tøjstativ

Jeg er vild med det rå look, som disse vandrør giver!

(indlægget indeholder reklamelinks)

Jeg har før skrevet om dem, og jeg har længe ledt efter en lignende model, der kunne passe ud til vores bryggers. Jeg mangler nemlig et sted, hvor tøj på bøjler kan hænge og tørre.

 

Og det har jeg fundet nu (reklamelink)

Er den ikke fin? Det er en absolut Need-to-have herhjemme, og det kan kun gå for langsomt med at få den bestilt. Så det gør jeg med det samme.

galvaniseret vandrør, tøjstativ

 

Mulighederne er mange…

Galvaniseret vandrør er for mig den rigtige løsning, når det kommer til det enkle og rå. Jeg er vild med mulighederne, når det kommer til udseendet og muligheden for at få det lige præcis, som jeg ønsker det.

 

Jeg gør lige lidt reklame for denne variation af vandrørerne, for de er bestilt, og jeg kan ikke vente med, at de kommer hjem, så Kenneth kan skrue det op.

Så slipper jeg nemlig for at have tøj til tørre på vores meget lille badeværelse ??

 

Du kan også få tøjstativer som en gulvmodel. Og har du pladsen til det, så vil jeg klart anbefale dig at vælge dette. Det er solidt og stabilt! Og enkelt. Og nemt at samle. Og holdbart. Og… en hel masse mere, er jeg sikker på ?

 

Kender du disse galvaniserede vandrør som tøjstativer?

Lad mig endelig høre din mening om det i en kommentar herunder.

 

Jeg ønsker dig en skøn dag ♥️

 

Kærlig hilsen Katrine

CAD2BBD1E4FE632FDDF0EE12B7FB3B2EC5CA8DCE